Pier Panderstraat 22, Leeuwarden

Over de Pier Panderstraat 22

Als royaal wonen met fantastisch uitzicht hoog op uw verlanglijst staat, kunnen wij u dit mooie appartement te koop aanbieden.

Het appartementengebouw Vossenhove is in 1989 gebouwd, waarbij de in totaal 36 appartementen zijn verdeeld over 5 woonlagen.

De Vossenhove beschikt over een financieel gezonde vereniging van eigenaren.

Het 130 m2 grote appartement ligt op de derde verdieping en is een van de weinige met een heerlijk, echt balkon van plm. 9 m2.

Het panorama vanuit de living en vanaf het balkon over de Westerstadsgracht, naar de Oldehove en Schouwburg “de Harmonie” is bijzonder fraai. De gezellige binnenstad ligt op enkele minuten loopafstand.

Naast het appartementencomplex bevindt zich het landschappelijk mooie Vossepark. Het park is onderdeel van de ruim opgezette vooroorlogse Vosseparkwijk, een aantrekkelijke en gewilde woonomgeving.

De indeling is als volgt :

Op de begane grond de keurige, gemeenschappelijke entree voor 9 appartementen, met toegang naar de berging en de parkeergarage met een eigen parkeerplaats. Met de lift of via de trap gaat u naar de derde verdieping. Per verdieping zijn 2 appartementen gerealiseerd.

Bij binnenkomst in het appartement valt als eerste de zeer ruime hal op. Vanuit deze hal is de toegang naar de L-vormige, lichte woonkamer met een oppervlakte van liefst 56 m2 en met directe toegang tot het ruime balkon. Aansluitend aan de woonkamer bevindt zich de keuken en aan de achterzijde de bijkeuken met wasmachine-aansluiting, c.v. ketel en een klein, tweede balkon. Via de hal zijn tevens de twee slaapkamers, het toilet en de badkamer met bad en douche te bereiken.

Heeft u interesse? Neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Meer lezen
Type
Appartement
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
130 m2
Energieklasse
A
Bouwperiode
1989
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken