Humilitasstraat 22, Leeuwarden

Over de Humilitasstraat 22

Op de plek van het voormalige Sint Bonifatiushospitaal is een bijzonder fraaie wijk, het Sint Bonifatiuspark gerealiseerd. Deze mooie wijk met alle voorzieningen binnen handbereik is hèt schoolvoorbeeld van een geslaagd, hoogstaand inbreidingsplan. Mooie oude, monumentale bomen geven allure aan de woonomgeving. Het Bonifatiuspark ligt op slechts vijf minuten fietsen van de binnenstad van Leeuwarden met haar fraaie winkelbestand. In de directe nabijheid van deze wijk vindt u basisscholen, een kinderboerderij en het zwembad. Ook vindt u supermarkten, sportvelden en andere indoor-/sportaccomodatie op loopafstand. De woningbouw kenmerkt zich door vrijstaande, twee-onder-één-kap en rijwoningen, alle opgetrokken in de expressieve bouwstijl van de vooroorlogse Amsterdamse School. In het hart van deze wijk, op een terp gelegen, vindt u deze heerlijke, eigenzinnige 5 kamer hoekwoning.

Gaat u mee?

Op de begane grond de voortuin en entree met toegang tot de lichte hal met de trap naar de eerste verdieping, het toilet, een bergkast en toegang naar achterplaats en woonkamer.
Door de vele ramen is sprake van een lichte woonkamer welke is voorzien van een parketvloer en open keuken met daarin vanzelfsprekend de nodige inbouwapparatuur. Via de achterplaats met achterom is de berging te bereiken. Voorts op een aansluitend pleintje direct achter de woning beschikt u over een eigen parkeerplaats.

Op de eerste verdieping vindt u de lichte overloop aan de achterzijde van de woning, en 3 slaapkamers, waarvan de master-bedroom zeker ruim te noemen is. De badkamer is voorzien van een bad, douche, wastafel en toilet.

De tweede verdieping herbergt een berging met wasmachine-aansluiting en c.v. ketel, tenslotte hier de vierde royale slaap-/hobby-/werkkamer.

Is uw interesse gewekt? Wij reserveren vrijdag 27 november in onze agenda voor bezichtigingen.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
137 m2
Energieklasse
A
Bouwperiode
2009
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken