Waarom Bosma de Witte?

Dè NVM-makelaar in Leeuwarden en omgeving voor verkoop, aankoop, taxaties en advies!

De NVM-makelaar in Leeuwarden en omgeving voor verkoop- aankoop, taxaties en advies!

Ben jij opzoek naar een betrouwbaar en hecht team dat voor jouw klaar staat? Met Bosma de Witte makelaars krijg je een betrokken kleinschalig kantoor met een zee van ervaring en een frisse kijk op de woningmarkt.

Met onze persoonlijke aanpak en unieke samenwerkingen, hèt makelaarskantoor waar je op kunt bouwen!

Dit is Bosma de Witte volgens onze klanten:

Ons team

Hieke

Gecertificeerd makelaar & taxateur

Hieke Bosma is al sinds 1989 actief in de makelaardij. Tegenwoordig houdt ze zich als gecertificeerd makelaar en taxateur vooral bezig met woningen en woonboerderijen in het buitengebied, maar ze kan zeker niet zonder de stad.

Ieuwe

Gecertificeerd makelaar & taxateur

Ieuwe Wijmenga, woonachtig net buiten de stad, is door zijn jarenlange ervaring en als gecertificeerd makelaar, taxateur en financieel adviseur helemaal thuis in de woningmarkt van Leeuwarden e.o. En niet te vergeten, de zoon van Hieke. 

Margreet

Commercieel medewerker

Margreet van der Leij is geboren en getogen in Leeuwarden. Tegenwoordig woonachtig in Gytsjerk. Zij is onze steun en toeverlaat op kantoor en als commercieel medewerker het aanspreekpunt van onze klanten.

Jan

Gecertificeerd makelaar & taxateur

Jan de Witte, een geboren en getogen Liwwarder, heeft door eerdere functies bij o.a. de rechtbank veel juridische kennis. Als echt stadsmens kent hij Leeuwarden als zijn broekzak en hij is dan ook vooral actief in de stad.