Guuz - Styling en fotografie

Maakt van kijkers kopers!

 
De eerste indruk die een potentiële koper krijgt van een woning is essentieel. Maar het is minstens zo belangrijk dat die eerste indruk wordt bevestigd tijdens de bezichtiging van de woning. Wat je ziet op de foto’s bij Bosma De Witte Makelaars is wat je aantreft in de woning. Dus geen vertekend beeld van de groothoeklens en ‘over the top’ styling, maar een aantrekkelijke, neutrale presentatie die je een goed gevoel geeft over de woning. 
 
Wij werken, met zeer goed resultaat, al jaren samen met Guuz. Guusje Witteveen, een ervaren woningstyliste en -fotograaf, is het verlengstuk van ons team en helpt samen met ons van kijkers kopers te maken! 
 
De kracht van Guuz: met minimale middelen een indrukwekkend resultaat bereiken. “Ik ben een aanpakker en geeft niet alleen advies, maar ga ook direct aan de slag om een woning aantrekkelijk te maken voor de huizenzoeker. Daarvoor zet ik verschillende middelen in: styling, fotografie en video. Ook leegstaande woningen kunnen sfeervol en mooi worden ingericht.