Het verkopen van je woning

We ondersteunen je graag in het proces voor de verkoop van je woning

Eerlijkheid en enthousiast, een verkoopplan op maat, alle aandacht voor styling en presentatie en een groot bereik! Als wij jouw woning verkopen, nemen wij niet alleen het werk en de zorgen uit handen, maar bieden wij ook de extra’s van een ervaren NVM makelaar met unieke samenwerkingen op het gebied van o.a. fotografie, inmeten, energielabels, marketing en onderhoud! 

Het hechte team van Bosma de Witte heeft ruim 30 jaar ervaring met woningverkoop en stelt alles in het werk om een maximaal rendement te behalen. Betrokkenheid en persoonlijk contact staan bij ons voorop.

Als NVM-makelaar vinden wij het leveren van kwaliteit erg belangrijk. We nemen dan ook graag de tijd voor u en de kopers. Deze manier van werken wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. 

Vraag nu een waardebepaling aan via onderstaande knop. 

Hoe gaan wij te werk?

In verkoopname
Wij maken met u een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens het bezoek van Hieke, Ieuwe of Jan krijgt u inzage in de waarde van uw woning, hoe de huidige woning markt eruit ziet, tips over het verkoop klaar maken van uw huis en bespreken wij met u het verkooptraject, de verkoopstrategie en onze dienstverlening. Na het bezoek ontvangt u schriftelijk een zakelijke weergave.

Begeleiding op maat
Hieke, Ieuwe en Jan zullen u vanaf het begin tot het einde begeleiden. 1 aanspreekpunt tijdens het gehele proces die volledig op de hoogte is van uw situatie en weet wat nodig is. Kiest u voor Bosma de Witte, dan krijgt u een eigen online dossier via Move. 24 uur per dag kunt u toegang tot dit dossier waar u inzage heeft in het verkoopproces, waaronder, bezichtigingsafspraken, foto’s, presentatieteksten, biedingen en kunt u reageren. Korte lijnen en goed geïnformeerd, daar staan wij voor!

Team van specialisten
Bosma de Witte makelaars werken samen met een team van professionals, waaronder onze huisfotograaf Guuz (Guusje Witteveen), onze inmeetploeg en ons energielabelspecialist. Deze specialisten zijn een verlengstuk van ons team, ze staan voor persoonlijke aandacht en weten wat nodig is om uw woning goed voor de dag te laten brengen.  

Juiste bereik
Elke woning verdient een eigen campagne gericht op de juiste doelgroep. Bij Bosma de Witte weten we wat nodig is om uw woning aan de man te brengen. Naast Funda, onze website, etalage, te koop bord en het uitwisselingsysteem tussen makelaars zetten wij samen met onze online marketeers een doelgroep gerichte campagne uit. 

Luxe verkoopbrochures
Presentatie is ontzettend belangrijk. Wij maken daarom ook een zeer uitgebreide verkoopbrochure, v.v. professionele foto’s, pakkende teksten, plattegronden, vragenlijsten en andere relevante informatie. 

Uitgebreide bezichtigingen
We nemen de tijd voor bezichtigingen. Geen open huis. Potentiële kopers worden goed geïnformeerd en rondgeleid door uw woning. Op deze manier kunnen wij onze kwaliteit als NVM makelaar waarborgen, u voorzien van de juiste informatie over de koper en ook het beste advies geven over de verdere vervolgstappen.

Kortom: de juiste begeleiding bij het succesvol verkopen van uw huis!

Stap 1: Voorbereiding

Voordat je jouw huis op de markt brengt, is het belangrijk om de nodige voorbereidingen te treffen. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen

Stap 1.1: Opruimen en schoonmaken

Begin met het opruimen en schoonmaken van je huis. Verwijder overtollige spullen, organiseer je ruimtes en zorg ervoor dat alles netjes en geordend is. Een opgeruimd huis creëert een goede eerste indruk bij potentiële kopers.

Stap 1.2: Reparaties en verbeteringen

Loop je huis grondig door en identificeer eventuele reparaties die moeten worden uitgevoerd. Denk aan lekkende kranen, kapotte lampen of beschadigde muren. Het is ook een goed idee om kleine verbeteringen aan te brengen die de waarde van je huis kunnen verhogen, zoals een likje verf of het vernieuwen van de vloer.

Stap 1.3: Documentatie verzamelen

Verzamel alle relevante documentatie van je huis, zoals bouwtekeningen, energielabels en eventuele garantiecertificaten. Dit zorgt voor transparantie en vertrouwen bij potentiële kopers.

Wat is de waarde van jouw woning?

Ontvang snel een gemakkelijk een indicatie van de waarde van jouw woning