Mr. P.J. Troelstraweg 114, Leeuwarden

Over de Mr. P.J. Troelstraweg 114

Mr. P.J. Troelstraweg 114 Leeuwarden

Dit verrassend ruime hoek-/herenhuis staat aan de Mr. P.J. Troelstraweg te Leeuwarden, aan de westkant van Leeuwarden nabij de rondweg en uitvalswegen
en beschikt over een voortuin, zeer diepe achtertuin met berging, achterom en maar liefst 4 slaapkamers!

Realiseer jij binnenkort jouw droomhuis aan de mooie Mr. P.J. Troelstraweg?

Indeling
Begane grond:
De entree geeft toegang tot de hal waar naast de meterkast en toiletruimte ook de trap naar de grote, droge kelder en de trapopgang is gelegen.
Ook is er voldoende plek voor een (uitgebreide) garderobe. De ruime en uitgebouwde woonkamer kijkt zowel uit over de straat als over de tuin.
De eenvoudige keuken bevindt zich aan de achterzijde met een loopdeur naar buiten.

Eerste verdieping:
Aan de overloop grenzen maar liefst drie slaapkamers. Twee kamers beschikken over een wastafel en één geeft toegang tot het balkon. Deze verdieping heeft een groot aantal inbouwkasten.
De badkamer is eenvoudig en uitgerust met een douche, toilet en een wastafel. Verder is hier de deur naar het beloopbare platte dak.

Tweede verdieping:
De tweede etage is verrassend ruim met een grote overloop en een slaapkamer. Er is veel praktische bergruimte. De CV-opstelling vind je op de overloop.

Vliering:
Een bergvliering is aanwezig

Naast een leuke voortuin beschikt de woning ook over een diepe achtertuin op het zuidoosten met vrijstaande stenen berging en afgesloten een achterom.
De auto parkeer je op een openbare parkeerplek voor de deur.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
140 m2
Energieklasse
E
Bouwperiode
1950
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken