Nieuwbouwwoning Op ’e Wal 7

De verkoop is gestart!

Uniek, volledig duurzaam en energiezuinig wonen aan de haven van Oudega in deze onder architectuur ontworpen topwoning. Met een slaapkamer en badkamer beneden is deze woning levensloopbestendig.

Type

Woning

Woonoppervlakte

200

Energielabel

C

Bouwperiode

2023

Meer aanbod

Uitgebreide omschrijving

— VERKOCHT — 

Wat deze plek nog uitzonderlijker maakt is dat de woning grenst aan het havengebied van Oudega, welke de komende jaren een volledige vernieuwing ondergaat met uitbreiding van de haven, de aanleg van een nieuw meer bij het dorp met eiland en strandje en een groot meer dat aansluit op de vaarweg naar de Friese wateren.

De woning:
Er is gekozen voor hoogwaardige producten, wat een stoere luxe uitstraling aan de woning geeft. De vide in het midden zorgt voor een heerlijk ruimtelijk gevoel in het woongedeelte. Op de 1e verdieping bevindt zich een 2e slaapkamer en is er een mogelijkheid voor een extra badkamer.

Bijzonderheden:
* Woning voldoet aan geldende bouwbesluit en heeft energielabel A+++
* Levering en plaatsing van keuken is voor rekening koper (basisvoorzieningen als wateraansluiting, afvoer en elektra worden afgedopt aangelegd)
* Verwarming middels lucht-water warmtepomp systeem en warm water via geïntegreerd boiler systeem (230 liter)
* Tevens wordt er een warmte terugwininstallatie ventilatiesysteem aangebracht
* De woning wordt voorzien van 16 PV panelen
* Tuinaanleg en bestrating zijn voor rekening koper
* De volledige technische omschrijving van de woning is op aanvraag
* Walbeschoeiing is in eigendom gemeente. Het vernieuwen van deze beschoeiing is onderdeel van de herinrichting van het havengebied. De mogelijkheid voor het (tijdelijk) afmeren, de huur of koop van een ligplaats kan koper met de gemeente afstemmen.

Oudega (gemeente Smallingerland) is een levendig dorp, waar het fijn wonen is. Centraal gelegen t.o.v. Leeuwarden, Drachten en Groningen. Het dorp telt ca. 1700 inwoners, heeft diverse winkels, een samenwerking-basisschool en een Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin diverse verenigingen en een huisartsenpraktijk zijn ondergebracht.
Oudega ligt in een prachtig landelijke omgeving met vaarwater en schitterende fiets- en wandelpaden, grenst aan de Wijde Ee en Nationaal Park De Alde Feanen.

Planning en inschrijving:
De verkoop van de woning is inmiddels gestart. U kunt zich inschrijven via Funda of via
www.bosmadewitte.nl waar u het contactformulier kunt invullen. U krijgt dan alle informatie over de woning opgestuurd met een inschrijfformulier. Inschrijven kan tot uiterlijk maandag 24 januari 2022 voor 12.00 uur.
De bouw start dit jaar nog en oplevering is naar verwachting ruim voor de zomer 2022.

Afmetingen en impressies:
Aan alle genoemde afmetingen van de woning, plattegronden en tevens de artist impressies kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Ontwikkeling en realisatie: Kleinhuis exploitatie en ontwikkeling
Ontwerp: Architectenbureau L. Wijma