Ypk fan der Fearwei 71, Leeuwarden

Over de Ypk fan der Fearwei 71

Op fijne woonstand in het nieuwere gedeelte van de kindvriendelijke wijk Westeinde vind je deze keurig onderhouden tussenwoning.
De woning heeft 3 slaapkamers, ruime zolderverdieping en aangebouwde berging. Met veel groen, wandel- en fietspaden, een grote speeltuin en winkelcentrum in de nabij omgeving is dit zeker een leuke plek om te wonen!

Indeling:

Begane grond:
Via de beschutte voortuin entree/hal met toegang tot de aangebouwde berging met eigen deur naar buiten, meterkast, toilet met fonteintje en trap naar 1e verdieping, tuingerichte kleurrijke woonkamer met deur naar de achtertuin en trapkast, open nette keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Voorts een groene gevarieerde tuin op het noorden met steegdeur voor achterom. Aan de voorzijde nog een vrijstaande kunststof berging.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping, badkamer met 2e toilet, wastafel, ligbad en wasmachine aansluiting en 3 ruime slaapkamers.

2e verdieping:
Ruime zolderkamer met C.V. opstelling, waar met kleine aanpassingen een 4e slaapkamer met overloop van gemaakt kan worden.

Algemeen:
De wijk Westeinde, de meest westelijke wijk van Leeuwarden, is in de jaren 70 en 80 ontwikkeld en telt ca. 4500 inwoners. In de wijk zijn alle primaire voorzieningen voor zowel jong als oud, aanwezig. Van de peuteropvang tot en met voortgezet onderwijs. Hiernaast vindt men in de directe omgeving van de woning een winkelcentrum met diverse supermarkten, een kapper en een snackbar. Door de Haak om Leeuwarden heeft de wijk een goede ontsluiting naar andere steden in Friesland.

Een snelle aanvaarding is mogelijk.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
120 m2
Energieklasse
C
Bouwperiode
1988
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken