Berkenstraat 42, Leeuwarden

Over de Berkenstraat 42

Zoekt u een leuke (starters-) woning met een lekkere tuin in Leeuwarden? Wij heten u welkom op de Berkenstraat 42 in Leeuwarden.

Deze tussenwoning bevindt zich in de wijk Schieringen en beschikt over 3 slaapkamers een ruime achtertuin met berging. De woning is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen en verkeert in goede staat.

Indeling
Begane grond: Entree, hal met toilet en trap naar 1e verdieping. Doorzonwoonkamer met schuifpui en toegang tot achtertuin. De keuken is te bereiken via de hal en heeft inbouwapparatuur en een kelderkast.
Verder een bijkeuken en een deur naar de achtertuin op het oosten.

1e verdieping: overloop met kastruimte, 3 slaapkamers waarvan één met vaste kast, en een badkamer met douche, wastafel en tweede toilet.

In de achtertuin is het heerlijk vertoeven, er is altijd een plekje in de zon.

Algemeen:
De wijk Schieringen heeft de laatste jaren een metamorfose ondergaan. De woning ligt gunstig nabij groen, sportpark (Kalverdijkje), diverse scholen, supermarkten, winkelcentra (Centrale, Cambuur en Camminghaburen) en op fietsafstand van het bruisende stadscentrum van Leeuwarden.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Onder bod
Woonoppervlakte
88 m2
Energieklasse
C
Bouwperiode
1953
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken