de Fennen 258, Leeuwarden

Over de de Fennen 258

Royaal appartement met 3 slaapkamers!

Wij mogen dit verrassend ruim opgezette appartement met maar liefst 3 slaapkamers te koop aanbieden aan de Fennen in de wijk Bilgaard. Door de grootte is deze woning zeer geschikt voor een brede doelgroep. Het appartement bevindt zich op de 2e woonlaag en heeft aan de achterzijde, vanaf o.a. het zonnige balkon, vrij zicht over een groen plantsoen. Daarnaast bevindt zich een fietsberging op de begane grond.

Het complex is gunstig gelegen nabij de rondweg, hogescholen en het winkelcentrum Bilgaard is op loopafstand te bereiken. Hier vindt u o.a supermarkten, horeca, HEMA en diverse detailhandel. Ook grenst de wijk aan het Leeuwarder Bos en de Dokkumer Ee, waar u heerlijk kunt lopen of fietsen.

Indeling
Complex:
Afgesloten centrale entree/hal met brievenbussen en trapopgang met lift. Vanaf de hal zijn de (fiets)bergingen ook te bereiken. De appartementen zijn via de galerijen aan de voorzijde toegankelijk.

Appartement:
Entree/hal, Z-vormige eet-/woonkamer met aan de achterzijde vrij zicht over groen plantsoen en deur naar het balkon op het zuiden. Aan de voorzijde bevindt zich de dichte keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Aangrenzend de eethoek is een tweede gang met o.a. separate toilet, de badkamer met douche en wastafel en een bijkeuken/berging met o.a. de wasmachine aansluiting. Via deze gang zijn tevens de slaapkamers te bereiken, waarvan 2 aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlak 104 m2
• 3 slaapkamers
• Balkon op het zuiden
• Fietsberging op de begane grond
• Bijdrage VVE € 160,-- per maand
• Blokverwarming*

*Wat is blokverwarming? Bij blokverwarming verwarmt een gezamenlijke warmtebron een heel blok huizen of een appartementencomplex. Dat kan een centrale cv-ketel op gas zijn. Maar dat kan ook een gezamenlijke aansluiting op het stadsverwarmingsnet zijn. Bron: Rijksoverheid

Meer lezen
Type
Appartement
Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
104 m2
Energieklasse
D
Bouwperiode
1968
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken