Europaplein 32e, Leeuwarden

Over de Europaplein 32e

DOET MEE AAN DE NVM OPEN HUIZEN DAG 6 APRIL 2024 (van 11.00 tot 15.00 uur)!

Keurig twee kamer appartement aangeboden in de "Katsflat" op de 6e verdieping. Het appartement heeft een lichte woonkamer, groot balkon op het zonnige zuiden en fraai uitzicht over een groot gedeelte van de stad. Het balkon is te betreden via de woonkamer. Bij de woning hoort een eigen berging, maar tevens is er een gemeenschappelijke berging, fietsenstalling en gemeenschappelijke parkeervoorziening.

Indeling complex
Centrale, afgesloten entree, trapopgang en lift en tevens toegang tot de berging in kelder, twee afsluitbare, gemeenschappelijke fietsenbergingen..

Indeling appartement:
Via galerij, entree, hal, open keuken, ruime lichte woonkamer met breed uitzicht, ruime slaapkamer, balkon, badkamer voorzien douche, wastafel en toilet. De meterkast bevindt zich aan de buitenkant van het appartement.

Algemeen
Het Europaplein met haar bijzondere woontorens, de eerste werkelijke hoogbouw van Leeuwarden, heeft in een de afgelopen jaren een aardige “facelift” ondergaan waardoor bijvoorbeeld de fietsverbindingen aanzienlijk verbetert zijn en u zo in het bruisende centrum van de stad of het centraal station bent. Goede verbinding met uitvalswegen naar Harlingen, Heerenveen of Drachten.

Bijzonderheden:
- Appartement met fraai zicht over de stad Leeuwarden
- Balkon op het zuiden
- Eigen berging in de kelder van het complex en goede parkeergelegenheid
- Goede verbinding met uitvalswegen naar Harlingen, Heerenveen of Drachten, maar ook met het centrum van Leeuwarden!
- VVE bijdrage per maand: € 195,10
- Voorschot stookkosten per maand: € 160,00
- Erfpacht € 441,00 per jaar

Meer lezen
Type
Appartement
Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
57 m2
Energieklasse
C
Bouwperiode
1969
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken