Govert Flinckstraat 23, Leeuwarden

Over de Govert Flinckstraat 23

LET OP! WEGENS GROTE BELANGSTELLING ZIJN DE BEZICHTIGINGSMOMENTEN VOL!
Indien u gebruik wenst te maken van de mogelijkheid om op de wachtlijst genoteerd te worden, kunt u een mail sturen naar info@bosmadewitte.nl.

Gelegen in de gewilde wijk Huizum-West treft je deze leuke en sfeervolle tussenwoning. De huidige bewoners hebben door de jaren heen de woning grotendeels door de handen gehad en een grote renovatie en modernisatie slag doorgevoerd. Authentieke elementen als balken plafonds en erkerkozijn aan de voorzijde zijn gecombineerd met eigentijdse afwerkingen.

Op loopafstand sta je op de Verlengde Schrans met divers winkelaanbod zoals Albert Heijn, verschillende bakkers en slagers en binnen enkele fietsminuten ben je in het gezellige centrum. Kinderen kunnen zich heerlijke vermaken in de speeltuin de Gerard Dou.
Kortom heerlijk wonen op een leuke plek!

Indeling van de woning:

Begane grond:
Via de nette aangelegde voortuin, entree, tochtportaal met meterkast, hal met trapopgang, doorzon woonkamer met erkerkozijn, openslaande tuindeuren en trapkast en vaste kastenwand, half open eigentijdse keuken, tussenhalletje met toilet en deur naar tuin en badkamer met inloopdouche en wastafel. Voorts tuin, gelegen op het zuidoosten, met houten berging en is bereikbaar via een achterom.

1e verdieping:
Overloop met in de voormalige douchegelegenheid een wastafel, een washok met wasmachine en C.V. opstelling en tevens deur naar droogplat, vaste trap naar 2e verdieping, 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met vaste kastenwand en een kleinere 3de slaapkamer aan de voorzijde.

2e verdieping:
Geïsoleerde zolder met bergruimte en 2 dakramen, momenteel ingericht als slaapzolder.

Bijzonderheden:
Tussen 2005 en 2013 heeft er een grote renovatie plaats gevonden en is het huis is grotendeels gestript. O.a. de volgende punten zijn aangepakt:
• Plaatsing van nieuwe elektriciteit, kindvriendelijke stopcontacten en meterkast;
• In de kelder zijn stroom, water en afvoeren geplaatst;
• Muurisolatie woonkamer tussenmuur met buren op nr. 21 aangebracht;
• Het dakleer van het platte dak is in 2010 vervangen;
• 2012 zijn er nieuwe openslaande tuindeuren geplaatst en zijn de kozijnen en ramen zowel boven en beneden vervangen inclusief dubbel glas;
• In 2012 zijn voor het grootste gedeelte de wanden en plafonds gestukt;
• 2013 zijn de badkamer en toilet vernieuwd en is daar tevens vloerverwarming aangelegd;
• De keuken is ook in 2013 vervangen;
• 2014 is de zolder verbouwd, inclusief dakisolatie, plaatsen van 2 velux-ramen, convector en laminaatvloer. Tevens is beneden een nieuwe houten ondervloer aangebracht;
• In 2014 zijn ook de dakgoten vervangen;
• In 2018 is er vloerisolatie aangebracht en is de voortuin opnieuw betegeld;
• Houten berging is voorzien van centrale verwarming, elektriciteit, water en afvoer.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
71 m2
Energieklasse
C
Bouwperiode
1935
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken