van Asbeckstraat 3, Leeuwarden

Over de van Asbeckstraat 3

Dit is zo'n woning die je verrast!

Wat een ruimte door de uitbouw van een extra kamer en een bijkeuken met badkamer. En wat dacht je van een leuke gezellige zijtuin met achterom, een achterplaatsje en mogelijkheid voor parkeren op eigen erf!? De bewoners van deze fraaie hoekwoning, in de Van Asbeckstraat, hebben goed op de woning gepast en er echt wat leuks van deze woning gemaakt !

Dus mis 'm niet!

Indeling als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast en trap naar 1e verdieping, sfeervolle ruime woon-/eetkamer, eigentijdse open keuken voorzien van diverse inbouwappartuur, uitgebouwde achterkamer met deur naar de achterplaats, via de keuken toegang tot tussenhal/bijkeuken (wasmachine aansluiting aanwezig) met toilet en fonteintje, deur naar de zijtuin en keurige badkamer met ruime inloopdouche en dubbele wastafel. De zijtuin is een heerlijke plek om te vertoeven, door de ligging op het westen een fijne zonnige plek en heeft een steegdeur naar de voorzijde.

1e verdieping:
Overloop met airco en C.V- en wasmachinekast en heeft 3 mooie ingerichte slaapkamers.

Bijzonderheden:
• Vorige eigenaar heeft de woning laten isoleren met Drowa vloer, 10 cm rockwool in de wanden, dakisolatie en HR++ glas;
• In 2012 is achter de woning een aanbouw (slaap/werkkamer) gerealiseerd;
• Keuken is in 2019 vernieuwd
• Houtwerk zijgevel is in 2018 vervangen
• In 2018 is de tuin en schutting verfraaid

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
97 m2
Bouwperiode
1921
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken