Jan Lievensstraat 98, Leeuwarden

Over de Jan Lievensstraat 98

In Huizum-west, één van de leukste vooroorlogse woonwijken van Leeuwarden, vindt u deze, wellicht mooiste woning in de Jan Lievensstraat. Het goed onderhouden en aan alle moderne eisen van de huidige tijd aangepaste woonhuis staat op een mooie plek tegenover een plantsoen. Scholen en supermarkt in de directe omgeving, terwijl de Schrans met winkels in alle maten en soorten op 5 fietsminuten afstand is. De levendige binnenstad van Leeuwarden en NS station op plm 5 a 10 minuten fietsen.

Loopt u mee door dit fraaie object?

Via de voortuin komt u bij de entree met gang en trap naar de eerste verdieping. Achter in de gang een werkruimte en linksaf een L-vormige doorzon woonkamer met erkerkozijn, openslaande tuindeuren en moderne open keuken, vervolgens door naar de achtergelegen gang met toilet en toegang naar een royale betegelde bijkeuken. De sfeervolle achtertuin met ruime overkapping en achterom is een plek waar je hele dagen met vakantiegevoel kunt vertoeven.

Op de eerste verdieping de overloop met toegang naar een tweetal ruime slaapkamers en een complete badkamer met bad, douche, wastafelmeubel en toilet.

De tweede verdieping is bereikbaar door middel van een vaste trap; hier zijn de zolderberging en de derde, tevens ruimste slaap-/hobby-/werkkamer gesitueerd.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
127 m2
Bouwperiode
1930
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken