Nijlansdyk 22, Leeuwarden

Over de Nijlansdyk 22

Nijlânsdyk 22 Leeuwarden

Ruim 140m2 woonplezier!

In de groene woonwijk Nijlân mogen wij deze ruime tussenwoning te koop aanbieden. De woning ligt prachtig vrij aan een plantsoen. Vanuit de woonkamer kun je in de verte de boten door het Van Harinxmakanaal zien varen. De grote verblijfsruimte in het souterrain, met voor en achter daglichtvensters, maakt de woning verrassend ruim!

De woning heeft op een aantal punten onderhoud nodig. Dankzij de recent uitgevoerde bouwtechnische keuring ben je gelijk op de hoogte van wat er moet gebeuren om hier een heerlijke woonplek van te maken, naar moderne maatstaven en eigen smaak.

Indeling als volgt:
Begane grond: entree/hal met meterkast, trap naar 1e verdieping, toegang tot het souterrain en toilet en tot de eetkeuken met recht keukenblok en deur naar achtertuin. De woonkamer is licht en wordt door een glaswand van de keuken gescheiden. De grote erker biedt vrij zicht op de zonnige tuin en het plantsoen. Via de eetkeuken bereik je de bijkeuken met extra deur naar de achtertuin. De achtertuin ligt op het noorden met vrijstaande stenen berging en achterom.

1e verdieping: Overloop met bergkast, 3 slaapkamers waarvan 2 met riante inbouwkasten en een badkamer met douche en wastafel.

Souterrain: het via een trap te bereiken souterrain is onderverdeeld in een 3-tal ruimtes en grote bergkast. De ruimtes zijn geschikt voor werk, hobby, logeerkamer, opslag- en wasruimte.

Overig:
- Het platte dak is erg geschikt voor zonnepanelen;
- Er is een recente bouwtechnische keuring van Woningkeur beschikbaar.

Algemeen: De woning ligt aan de rand van woonwijk Nijlân, een populaire wijk voor zowel jonge gezinnen als oudere levensgenieters. De aantrekkingskracht van deze woning wordt mede bepaald door het winkelcentrum om de hoek en de keuze uit verschillende scholen op loopafstand. Plantsoenen en parken geven de wijk een groene uitstraling. Sportieve buurtgenoten waarderen de vele fiets- en wandelpaden en.de voorzieningen van sportpark Nijlân met diverse sportverenigingen.

Zin om uitgebreid te winkelen, uit eten of naar het theater te gaan? De woning is gunstig gelegen tussen het stadscentrum en de uitvalswegen naar de rest van het land. Stap je op de fiets of in de bus, dan ben je voor je het weet in het kloppende hart van Leeuwarden. Familie of vrienden buiten de stad? Met de auto ben je binnen enkele minuten op weg naar Amsterdam, Groningen of Harlingen.

Kom gerust eens langs en laat u verrassen door de mogelijkheden

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
140 m2
Energieklasse
C
Bouwperiode
1963
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken