Transvaalstraat 22, Leeuwarden

Over de Transvaalstraat 22

- WEGENS GROTE BELANGSTELLING ZIJN DE MOMENTEN VOOR BEZICHTIGINGEN VOL.
Indien u belangstelling heeft willen wij u vriendelijk verzoeken om ons kantoor te mailen, wij zullen u dan op de wachtlijst plaatsen. Bedankt voor uw begrip. -

In het hart van de Transvaalwijk vindt u deze in "Jugdenstil" opgetrokken woning. De authentieke elementen zijn zowel intern als extern bewaard gebleven en een genot voor het oog. De foto's spreken voor zich, de woning heeft een opfrisbeurt nodig. Echter bieden de ruime, lichte, kamers met zijn hoge plafonds mogelijkheden alom.

De gewilde, groene, Transvaalstraat is gelegen op enkele fietsminuten van het centrum en voorzieningen. Het Rengerspark, waar u uitstekend kunt wandelen, is praktisch om de hoek gelegen.

Indeling van de woning:
Begane grond: Entree; vestibule, hal met trap naar verdieping, toilet, keuken met toegang tot aangebouwde stenen bijkeuken/ berging met deur naar de tuin. Woonkamer en suite met originele schoorsteenmantels. Via de serre heeft u eveneens toegang via openslaande deuren tot de stadstuin.

Verdieping: Overloop met vaste kasten, badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet, aan de voorzijde treft u een grote slaapkamer met vaste kastenwand en originele schoorsteenmantel en toegang tot balkon. Aan de achterzijde van de woning vindt u twee, eveneens keurig bemeten, slaapkamers waarvan 1 slaapkamer met toegang tot het balkon aan de achterzijde van de woning.

Bijzonderheden:
- Er zijn veel authentieke details zowel in het interieur als het exterieur bewaard gebleven.
- De woning heeft als een van de weinige woningen in deze straat een achterom.
- De woning heeft een goede bereikbaarheid naar de uitvalswegen van de stad Leeuwarden en haar centrum.
- Bij deze woning wordt de "As is, where is" clause opgenomen in de koopovereenkomst.

Bezichtiging uitsluitend aanvragen per e-mail! Op donderdag 28 en vrijdag 29 oktober zullen de bezichtigingen worden gehouden.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
110 m2
Bouwperiode
1920
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken