de Bird 78, Leeuwarden

Over de de Bird 78

Op goede en rustige woonstand in de wijk Bilgaard vind je deze tussenwoning met fijne zonnige achtertuin op het westen op een perceel van 150m2 eigen grond.

De woning is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum Bilgaard, kinderopvang, huis-tandarts, diverse scholen. Op de fiets langs het “Rengerspad” zijn o.a. de kinderboerderij, Leeuwarder Bos, het centrum, treinstation en Hogescholen goed bereikbaar.

Kortom: een perfecte plek voor jonge gezinnen, professionals of studenten!

Indeling:
Begane grond:
Via de voordeur betreed je de ruime entree/hal met toegang tot de keuken, een toilet en fonteintje, een trapkast met meterkast. Daarnaast bevindt zich hier ook de trap naar de eerste verdieping en heb je toegang tot de bijkeuken met wasmachineaansluiting en recentelijk vernieuwde CV-opstelling.
De tuingerichte woonkamer- en eetkamer met schouw en heeft een vaste inbouwkast en heeft een deur naar de zonnige achtertuin. Door de grote ramen in de woonkamer is het een erg lichte woonkamer. De tuin is op het westen gericht en er mogelijkheid om via de steegdeur achterom te komen

1e verdieping:
Via de trap kom je op de overloop, waar zich 4 ruime slaapkamers/studeerkamers bevinden. Hiervan liggen er 2 aan de voorzijde en 2 aan de achterzijde. Eén kamer aan de achterzijde geeft toegang tot het balkon op het westen en heeft een wastafel. In 2 kamers zijn inbouwkasten aanwezig, en in 1 kamer staat een vaste kast. In het midden van de overloop bevindt zich de badkamer, compleet met een tweede toilet, douche, ligbad en wastafel.

Bijzonderheden:
• Vanuit de gemeente zijn subsidie maatregelen voor verduurzaming beschikbaar. De huidige eigenaar heeft hier momenteel niks mee gedaan
• Woning is voorzien van Energielabel C
• Ruime woning met 4 slaapkamers
• Gemakkelijk achterom door middel van de poort

Algemeen:
De woning is gelegen op loopafstand van het winkelcentrum Bilgaard met een ruim aanbod aan winkels en supermarkten. Tevens kinderopvang, huis-/tandarts, diverse scholen, de kinderboerderij, Leeuwarder Bos, Hogescholen en uitvalswegen zijn in nabije omgeving.
Kortom: een fijne woonlocatie in Leeuwarden!

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Onder bod
Woonoppervlakte
108 m2
Energieklasse
C
Bouwperiode
1963
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken