Zwenkgras 16, Leeuwarden

Over de Zwenkgras 16

In Aldlân-west, één van de groenste wijken van Leeuwarden, vindt u deze keurig onderhouden tussenwoning op 50 meter van het van Harixmakanaal in een zeer rustig deel van de wijk. De woning is o.a. geheel voorzien van kunststofkozijnen, heeft een gemoderniseerde badkamer, 4 slaapkamers en een heerlijke zonnige tuin op het zuiden.

De indeling is als volgt:

Begane grond: Entree, hal met toilet en toegang tot aangebouwde stenen berging met vliering en deur naar voorzijde, trap naar 1e verdieping, half open keuken in hoekopstelling v.v. diverse inbouwapparatuur, tuin gerichte woon-/eetkamer met grote schuifpui naar de achtertuin. De tuin is keurig ingericht in drie kamers, waarvan twee met beplanting en een met een ruim terras en gehele dag de zon. De oversteek van het balkon zorgt voor wat schaduw, maar zeker voor een koele woonkamer. Ook een kleine berging voor tuingereedschap is aanwezig

1e verdieping: overloop met vaste trap naar 2e verdieping, 2 slaapkamers aan de voorzijde, waarvan 1 toegang tot een balkonnetje en aan de achterzijde 2 slaapkamers, beide toegang tot een ruim balkon over de volledige breedte van de woning, gelegen op het zuiden. In het midden van de verdieping een eigentijdse badkamer met inloopdouche, 2e toilet en wastafel.

2e verdieping: Zolder met veel bergruimte, C.V. opstelling en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
• Woning is in 2011 geheel voorzien van kunststofkozijnen met uitzondering van de berging door Jansma Burdaard
• Badkamer is in 2017 volledig vernieuwd.
• Herinrichting van tuin heeft in 2016/2017 plaats gevonden.

Algemeen:
Aldlân staat bekend als groene wijk met veel vijvers, wandel- en fietspaden, o.a. langs het Van Harinxmakanaal (op 50 meter afstand). Daarnaast is door de komst van de Aldlânsfeart het bruisende stadscentrum middels de sloepenroute te bereiken. De basisscholen, gezondheidsvoorzieningen en een winkelcentrum zijn binnen handbereik. Ook zijn uitvalswegen richting Heerenveen, Drachten en Harlingen in directe omgeving en op de fiets bent u binnen 10 minuten in het centrum.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
115 m2
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken