Zeesterstraat 13b, Leeuwarden

Over de Zeesterstraat 13b

Ruim appartement in de groene woonwijk Nijlân!

Aan de Zeesterstraat vind je op de tweede verdieping dit ruime appartement met balkon op het zuiden. Met drie ruime slaapkamers, heerlijke lichte woonkamer en functionele keuken een mooie woonplek voor starters of samenwoners!

Indeling:
Toegang tot afgesloten portiek met brievenbussen en trapopgang.

Tweede etage:
Entree/hal met meterkast en kastruimte. Toegang tot lichte woonkamer met vrij uitzicht op het plantsoen. De woonkamer wordt nu (nog) gebruikt als woon/eetkamer, maar de slaapkamer aangrenzend aan de woonkamer kan ook heel goed ingericht worden als eetkamer.
Vanuit deze (nu) slaapkamer toegang tot het balkon op het zuiden.

Vanuit de hal zijn de andere twee slaapkamers bereikbaar. In de hal tevens een toiletruimte met fonteintje en wc. De keuken is functioneel, met veel kastruimte. Vanuit de keuken is de badkamer te bereiken. Deze heeft een douchecabine en wastafel.
Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen.

Algemeen
Het appartement ligt in de groene woonwijk Nijlân voorzien van diverse parken met fiets- en wandelpaden, sportpark Nijlân met verschillende sportverenigingen en diverse voorzieningen als winkelcentra en scholen in directe omgeving. Het bruisende stadscentrum is op enkele fietsminuten afstand te bereiken en de appartement is gunstig gelegen nabij uitvalswegen richting o.a. Amsterdam, Groningen en Heerenveen.

Bijzonderheden:
* De huidige VVE bijdrage per maand bedraagt € 100,--
* Erfpacht canon bedraagt € 562,-- per jaar
* VVE heeft plannen voor de renovatie van de balkons

Meer lezen
Type
Appartement
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
69 m2
Energieklasse
C
Bouwperiode
1962
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken