Kingmastate 13, Leeuwarden

Over de Kingmastate 13

Fraai gemoderniseerde en verduurzaamde hoekwoning in Camminghaburen!

Deze goed onderhouden woning heeft een eigen oprit met carport, diepe zonnige tuin op het zuidwesten, eigentijdse voorzieningen, energielabel A en 3 keurige slaapkamers. De woning ligt gunstig nabij vele voorzieningen als het winkelcentrum, scholen en het recreatiegebied de Groene Ster.

Kortom: heerlijk instapklare woning in de gewilde wijk Camminghaburen.

Indeling als volgt:
Begane grond: entree/hal met toilet en fonteintje, meterkast en trap naar 1e verdieping, heerlijke tuingerichte woon-/eetkamer met trapkast en openslaande tuindeuren, moderne open keuken in hoekopstelling en v.v. diverse inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop met vaste trap naar 2e verdieping, 3 slaapkamers en eigentijdse badkamer met 2e toilet, dubbele wastafel en inloopdouche.

2e verdieping: ruime zolderverdieping met o.a. C.V. opstelling. Eventueel is het mogelijk hier een 4e slaapkamer te realiseren.

Tuin: Het ruime perceel van 252 m2 loopt in een hoek, waardoor de woning een brede voortuin heeft met een eigen oprit en aangebouwde carport. De achtertuin is netjes ingericht met een keurig terras en v.v. 2 houten berging en achterom.

Bijzonderheden:
• Woning is voorzien van een energielabel A. Recentelijk zijn er nog 6 zonnepalen geplaatst
• Keuken is in 2021 vernieuwd
• Alle raamkozijnen zijn in 2024 vervangen door kunststof kozijnen met HR++ glas
• Ramen op de bovenverdieping zijn voorzien van horren
• Eigen oprit met carport aanwezig
• Ruim perceel van 252 m2

Algemeen:
De wijk Camminghaburen is goed bereikbaar en er is een busverbinding met het centrum van de stad. Daarnaast heeft het een actieve wijkvereniging, gezondheidscentrum met apotheek, treinstation (verbinding Leeuwarden - Groningen), diverse kinderopvangen en scholen, veel groenvoorzieningen/parken en een kerkelijk centrum. Uiteraard is er op loop- fietsafstand een uitgebreid winkelcentrum aanwezig. Het recreatiegebied de Groene Ster biedt vele mogelijkheden voor ontspanning in de natuur.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Onderzoek plicht Koper(s):
Ons kantoor heeft de bemiddelingsopdracht aanvaardt van de juridische eigenaren en treedt als zodanig op in het belang van verkoper(s). Indien koper(s) zich zelf niet laat bijstaan en adviseren door een gecertificeerd makelaar (NVM/VBO/LMV) en het uitvoeren van een bouwkundig onderzoek door een gecertificeerd keuringsbureau vrijwaart koper(s) de verkoper en diens Makelaar/Adviseur c.q. Bosma de Witte makelaars van iedere aansprakelijkheid waaronder juridische, bouwkundige aspecten en afwijkingen in brochures en meetrapporten. Dit in afwijking van de algemene consumentenvoorwaarden NVM en overige Belangenorganisaties Consumenten.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
108 m2
Energieklasse
A
Bouwperiode
1982
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken