Leeuwerikstraat 127, Leeuwarden

Over de Leeuwerikstraat 127

Welkom aan de Leeuwerikstraat 125 en 127 te Leeuwarden

Dit is meer dan alleen een huis! Deze bijzonder fraaie dubbele woning biedt niet alleen een heerlijk thuis, maar ook een uitzonderlijke kans om jouw werk aan huis te realiseren!

· Ruime dubbele woning
· Ook geschikt voor detailhandel of dienstverlenende functies
· Prachtig verbouwd met authentieke details
· Ruimte en comfort
· Fraaie woonlocatie in de stad

Door de nog aanwezige aparte ingangen en slimme indeling, biedt deze woning tal van mogelijkheden. Ideaal voor grote gezinnen, dubbele bewoning en ondernemers. Naast wonen heeft de woning namelijk een detailhandel of dienstverlenende functieaanduiding (eerste bouwlaag).

De huidige bewoners hebben de woningen door de jaren heen met smaak en comfort verbouwd tot een fantastische woon- en werkplek. Eerder werd er boven gewoond en was de benedenverdieping het werkgedeelte. De gehele indeling is daarna gewijzigd, waardoor er heerlijke lichte leef- en slaapruimtes zijn gecreëerd en zijn de verbouwingen met oog voor detail en behoud van authentieke elementen als bijvoorbeeld de glas in lood ramen gedaan. Momenteel is de begane grond van nummer 127 deels ingericht als schoonheidssalon met 2 behandelkamers, maar zijn er tal van andere mogelijkheden aan huis.

Kortom een zeldzame kans: Of je nu op zoek bent naar een ruime instapklare gezinswoning, een plek om te ondernemen of een combinatie van beide, Leeuwerikstraat 125 en 127 heeft het allemaal.

We nodigen je van harte uit om deze unieke dubbele woning te bekijken!

Bijzonderheden:
* Totaal eigen grond (2 percelen): 250 m2
* Beschutte ruime tuin aan de voor- en zijkant
* Royaal dakterras
* 2 aparte ingangen (nr. 125 en 127)
* Bedrijfsgedeelte, momenteel ingericht als schoonheidssalon
* Eigentijdse voorzieningen
* 2 energielabels: woning (125) = B en salon (127) = A+
* 6 slaapkamers
* Aparte zolderberging
* 2 Badkamers
* Reeds voorzien van 18 zonnepanelen (2023)
* De ongebruikte steeg (+/- 10m2) behorende bij Leeuwarden, D, 4340 wordt gesplitst van dit perceel en verkocht aan de buren

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Onderzoek plicht Koper(s):
Ons kantoor heeft de bemiddelingsopdracht aanvaardt van de juridische eigenaren en treedt als zodanig op in het belang van verkoper(s). Indien koper(s) zich zelf niet laat bijstaan en adviseren door een gecertificeerd makelaar (NVM/VBO/LMV) en het uitvoeren van een bouwkundig onderzoek door een gecertificeerd keuringsbureau vrijwaart koper(s) de verkoper en diens Makelaar/Adviseur c.q. Bosma de Witte makelaars van iedere aansprakelijkheid waaronder juridische, bouwkundige aspecten en afwijkingen in brochures en meetrapporten. Dit in afwijking van de algemene consumentenvoorwaarden NVM en overige Belangenorganisaties Consumenten.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
271 m2
Energieklasse
B
Bouwperiode
1933
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken