Fedde Schurerwei 20, Leeuwarden

Over de Fedde Schurerwei 20

Op zoek naar een leuke ruime gezinswoning met maar liefst 6 slaapkamers en recentelijk vernieuwde badkamer, zowel dichtbij het centrum als aan de haak van Leeuwarden?

In de groene wijk Westeinde vind je, op een rustige kindvriendelijke plek, deze keurig onderhouden tussenwoning met berging en carport.

We nemen je graag mee:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet met fonteintje, garderobe kast en trap naar 1e verdieping, fijne lichte tuingerichte woon-/eetkamer met tuindeur en half open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Voorts een onderhoudsvriendelijke tuin gelegen op het oosten met de mogelijkheid voor achterom.

1e verdieping:
Overloop met trapkast en vaste trap naar 2e verdieping, 4 slaapkamers en moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en 2e toilet. .

2e verdieping:
Overloop met opbergruimte en 3 (slaap)kamers, waarvan 1 met C.V.- en wasmachine opstelling.

Bijzonderheden:
• Kindvriendelijke groene buurt met uitzicht op grasveldje welke gezamenlijk wordt onderhouden met de buurt
• Nabij winkelcentrum en uitvalswegen gelegen
• Badkamer is in 2023 vernieuwd
• Toilet is in 2022 gerenoveerd
• De foto’s met de schutting zijn artist impressies. Binnenkort plaatst verkoper de daadwerkelijke nieuwe schutting met steegdeur voor achterom

Algemeen:
De kindvriendelijke wijk Westeinde met een dorps karakter en, met al haar aan elkaar verbindende parkjes, is de meest westelijke wijk van Leeuwarden. De wijk grenst aan weilanden met het bijbehorende boeren leven aan het zogeheten schapendijkje. Deze wijk is in de jaren 70 en 80 ontwikkeld en telt ca. 4500 inwoners. In de wijk zijn alle primaire voorzieningen voor zowel jong als oud, aanwezig. Van de peuteropvang tot en met voortgezet onderwijs. Hiernaast vindt men in de directe omgeving van de woning een winkelcentrum met diverse supermarkten, een kapper en een snackbar. Door de Haak om Leeuwarden heeft de wijk een zeer goede ontsluiting naar andere steden in Friesland.

Kortom, deze woning grenst aan een locatie gelegen aan zowel de stads-, dorps-, als natuursferen en is van alle gemakken voorzien. Ervaar het zelf!

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
134 m2
Energieklasse
C
Bouwperiode
1974
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken