Azaleastraat 80, Leeuwarden

Over de Azaleastraat 80

Op fraaie hoeklocatie aan de Azaleastraat en Goudsbloemstraat vind je deze leuke sfeervolle jaren ’30 woning met ruime aangebouwde berging. Een uniek pand met een markant verspringende gevel, fraaie hoge planfonds en ruime kamers.

Tevens verrassend is de grootte van de leefruimtes! Het huidige woongedeelte op de begane grond heeft diverse bestemmingen gehad, waaronder een slagerij en drogist, waarbij de eigenaren op de bovengelegen verdiepingen zelf woonden. In de bestaande situatie is op de begane grond een heerlijke tuingerichte woonkamer met keuken gecreëerd en op de 1e verdieping een riante slaapkamer.

Zeker het kijken waard! Kom je ook?!

Indeling:
Begane grond: Entree/hal met meterkast, toilet, trap naar 1e verdieping en toegang tot de aangebouwde ruime berging welke tevens geschikt is als garage met een andere deur, sfeervolle woon- eetkamer met openslaande tuindeuren naar voor-/zijtuin en kenmerkend voor een jaren ’30 woning een ekerkozijn, open keuken in hoekopstelling met barretje. De tuin is zo ingericht dat je kunt genieten van de stad en ook voldoende privacy hebt. En je auto, die kan geparkeerd worden op eigen erf!

1e verdieping: Overloop met vaste trap naar 2e verdieping, kleine slaapkamer en riante ouder slaapkamer (voorheen de woon-/eetkamer) met erkerkozijn en ruime badkamer met ligbad, dubbele wastafel, douche, 2e toilet, bergkast en deur naar plat.

2e verdieping: Overloop en 2 slaapkamers.

Bijzonderheden:
• Er kunnen 2 auto’s geparkeerd worden op eigen erf

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
139 m2
Energieklasse
G
Bouwperiode
1930
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken