Skoallereed 9, Oudega

Over de Skoallereed 9

Best wel landelijk wonen in kleine buurtschap aan de Skoallereed in Oudega (Sm) op ruim perceel van 740 m2 + ca. 380 m2 (strook grond weiland).

Vrijstaande woning met een heerlijke tuin. Ruimte en rust is het eerste wat er in je opkomt als je het erf op loopt en dan…. het uitzicht… schone lucht…en die reeën..
Deze vrijstaande, levensloopbestendige woning heeft een lichte woonkamer door de vele raampartijen en een badkamer en slaapkamer op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers.

De indeling is als volgt:
begane grond: entree met toegang tot lichte woonkamer en eetkamer. Via de entree, met trap naar eerste verdieping, kom je ook in de keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot bijkeuken met voorzieningen voor wasmachine en droger. Tevens bevindt de cv-ketel zich hier. Toegang tot badkamer met douche. Separaat toilet. Er is ook een ruime slaapkamer op de begane grond.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamer met veel kastruimte.

Oudega (gemeente Smallingerland) is een levendig dorp met ca. 1700 inwoners, een dorp met een haven en straks een groot meer: Watersportdorp! winkels, een bijna nieuwe basisschool en een Multifunctioneel Centrum (MFC), waarin diverse (sport-)verenigingen en een huisartsenpraktijk zijn ondergebracht. Prachtige omgeving met natuurgebieden, vaarwater, fiets- en wandelpaden.

Door de centrale ligging niet ver van de Wâldwei en zijn de plaatsen Leeuwarden, Groningen of Heerenveen zeer goed bereikbaar.

Bezichtig uitsluitend per mail aanvragen, bij voorbaat dank.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
114 m2
Energieklasse
G
Bouwperiode
1938
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken