Achterwei 1, Oudega

Over de Achterwei 1

IN VERBAND MET DE VELE REACTIES ZIJN DE BEZICHTIGINGSMOMENTEN VOL!
U kunt zich aanmelden voor de wachtlijst d.m.v. een mail te sturen naar info@bosmadewitte.nl, alvast dank voor uw begrip.

Heerlijke centraal wonen in Oudega met voorzieningen als de Spar, bakker en kapper gelijk om de hoekgelegen.

Deze woning heeft genoeg potentie om hier een “droom” huis van te maken. Met een ruim zonnig en beschut perceel van maar liefst 1.180 m2 en woonoppervlak van 165 m2, aangebouwde bijkeuken en garage is hier veel mogelijk.

Kortom; een unieke plek in de dorpskern!

Indeling als volgt:

Begane grond: zij-entree met ruime hal met vide, trap naar 1e verdieping, meterkast, lange gang naar de bijkeuken, aan de voorzijde knusse woon-/eetkamer met tuindeur naar de zij-tuin, dichte keuken met L-vormig keukenblok en v.v. diverse inbouwapparatuur, toegang tot voorraad-/kelderkast, gang en inpandige bijkeuken met C.V.- en wasmachineopstelling en deur naar zij-tuin. Via de gang zijn tevens een bergkast, separate toilet en 2 slaapkamers te bereiken. Een van de slaapkamers geeft toegang tot de eigentijdse badkamer v.v. douche, 2e toilet en wastafel. Aan de einde gang is de aangebouwde bijkeuken met deur naar zij-tuin en garage te bereiken.

1e verdieping: overloop met vide en 2 ruime slaapkamers beide met knieschotten voor bergruimte.

Tuin: De tuin is rondom gelegen met aan de westkant o.a. een heerlijk zonnig en beschut terras, welke via de woonkamer en bijkeuken is te bereiken. Aan de voorzijde een leuke tuin met borders en eigen oprit. Verrassend is de ruime achtertuin met tevens nog een aangebouwde overkapping voor stalling.

Algemeen: Oudega (gemeente Smallingerland) is een levendig dorp, waar het fijn wonen is. Centraal gelegen t.o.v. Leeuwarden, Drachten en Groningen. Het dorp telt ca. 1700 inwoners, heeft diverse winkels, een samenwerking-basisscholen en een Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin diverse verenigingen en een huisartsenpraktijk zijn ondergebracht.
Oudega ligt in een prachtig landelijke omgeving met vaarwater en schitterende fiets- en wandelpaden, grenst aan de Wijde Ee en Nationaal Park De Alde Feanen.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
165 m2
Bouwperiode
1970
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken