Eastersanning 1, Oudega

Over de Eastersanning 1

Heerlijk vrijstaand wonen in het prachtige dorp Oudega nabij de recent vergrote en verfraaide haven!

Deze ruime (Zweedse) woning is degelijk gebouwd en goed onderhouden. Het huis beschikt over een aangebouwde garage met bijkeuken, heeft 4 ruime slaapkamers en een ruime beschutte achtertuin.

Indeling als volgt:
Begane grond: Zij-entree/hal met trap naar 1e verdieping, meterkast en toilet met fonteintje, aan de voorzijde bevindt zich een afgescheiden zitgedeelte (evt. geschikt als werk-/slaapkamer) en ruime L- vormige woonkamer met eenvoudige keukenopstelling met bar, en eetkamergedeelte met deur naar achtertuin, via de keuken is de bijkeuken te bereiken met doorgang naar de aangebouwde garage. Voorts een tuin rondom met de beschutte achtertuin gelegen op het oosten en vrijstaande houten berging.
1e verdieping: overloop met bergkast en C.V. kast, 4 slaapkamers en badkamer met 2e toilet, wastafel en douche.
2e verdieping: via vlizotrap te bereiken bergzolder

Algemeen:
Oudega (gemeente Smallingerland) is een levendig dorp, waar het fijn wonen is. Centraal gelegen t.o.v. Leeuwarden, Drachten en Groningen. Het dorp telt ca. 1700 inwoners, heeft diverse winkels, een samenwerking-basisscholen en een Multifunctioneel Centrum (MFC) waarin diverse verenigingen en een huisartsenpraktijk zijn ondergebracht. Momenteel wordt het havengebied fraai opgeknapt en uitgebreid met tevens een zwemstrand en vanaf 2023 wordt er gestart met de aanleg van een groot meer.

Oudega ligt in een prachtig landelijke omgeving aan open vaarwater en schitterende fiets- en wandelpaden, nabij de Wijde Ee en Nationaal Park De Alde Feanen. Kortom een fijne woon- en leefomgeving!

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
123 m2
Energieklasse
C
Bouwperiode
1979
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken