Skoallereed 8, Oudega

Over de Skoallereed 8

Fijn en vrij wonen op een fraai, net buiten het dorp, plekje!
Landelijk wonen in de kleine buurtschap aan de Skoallereed in Oudega (gemeente Smallingerland) op een heel ruim perceel van 1640 m2.

Dit woonboerderijtje, zgn. wâldspultsje, met aanbouw en ruime tuin rondom, met ruime vrijstaande garage, met een inpandige berging en een overkapping en kas.

Ruimte, rust en veel privacy. Levensloop bestendig.

De indeling is als volgt:
begane grond: achter-entree/hal, toilet, badkamer met hoekligbad en wastafelmeubel, bijkeuken met wasmachine, trap naar slaapzolder. Vanuit de hal is de woonkeuken bereikbaar met hoek opgesteld keukenblok, deur naar trap verdieping, woongedeelte met niveauverschil en oorspronkelijke balkenplafond, gang met toegang tot de voorraadkelder en ruime ouderslaapkamer met buitendeur en een separaat toilet.

1e verdieping: 2 x slaapzolder met beperkte stahoogte.

Oudega (gemeente Smallingerland) is een levendig dorp met ca. 1700 inwoners, een dorp met een haven met ligplaatsen, recreatiemogelijkheden, zwemplaats/strandje en straks een groot meer: Watersportdorp! Een eigentijdse supermarkt, een nieuwe basisschool en een Multifunctioneel Centrum (MFC), waarin diverse (sport-)verenigingen en een huisartsenpraktijk zijn ondergebracht. Prachtige omgeving met natuurgebieden, vaarwater, fiets- en wandelpaden.

Door de centrale ligging niet ver van de Wâldwei zijn de plaatsen Leeuwarden, Groningen of Heerenveen zeer goed bereikbaar.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
92 m2
Energieklasse
G
Bouwperiode
1920
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken