It Stimlan 4, Dronryp

Over de It Stimlan 4

Een twee-onder-één-kap woning in zeer goede staat van onderhoud, rustig en fraai gelegen met een prachtige tuin met veel privacy en vrij uitzicht. Geschikt voor een gezin, maar daarnaast ook levensloopbestendig vanwege een extra (werk/slaap) kamer en badkamer op de begane grond.

In de woonkamer een balkenplafond en mooie haard, eventueel in een handomdraai te moderniseren. Buiten een verrassende serre met glazen deuren waardoor u alle seizoenen kunt genieten van het buitenleven en de tuin. Zomaar enkele kwalificaties van deze woning, op een perceel van 306 m2.

Dronryp ligt aan de A31, op slechts tien autominuten tussen Leeuwarden en Franeker. Aan de zuidkant, vlak buiten het dorp, ligt het treinstation aan de spoorlijn Leeuwarden-Harlingen. Het vriendelijke dorp telt 3240 inwoners en kent veel voorzieningen zoals een supermarkt, enkele basisscholen (waaronder een integraal kindcentrum), peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, een bakker, bloemist, drogist en huisartsenpraktijk. In juni vormt Dronryp het toneel van het iepenloftspul en de "de Rypster Merke”.

De indeling is als volgt:
Begane grond: Zij-entree, ruime hal, toilet, trap naar de eerste verdieping, doorzon woonkamer, slaap-/werk-/hobbykamer, badkamer met douche en wastafel, eetkeuken, bijkeuken met toegang naar de garage, achtertuin met serre en extra bergruimte. De garage beschikt over een op afstand te bedienen deur en loopdeur.

Eerste verdieping: Ruime overloop, royale slaapkamer met bergruimte, een kantoor/thuiswerkplek eventueel ook te gebruiken als slaapkamer. Realiseren van een extra slaapkamer of badkamer op de verdieping is mogelijk.

Tweede verdieping: Via vlizotrap te bereiken ruime bergzolder.

Tenslotte de met zorg aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin met veel privacy, meerdere zonneterrassen en de geriefelijke serre.

Heeft u interesse neem via uw aankoopmakelaar of zelf door middel van email contact met ons op voor het maken van een bezichtigingafspraak op donderdag 22 of vrijdag 23 juli aanstaande.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
112 m2
Energieklasse
C
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken