Hearewei 92, Dronryp

Over de Hearewei 92

Fraai gelegen twee-onder-één-kap semi-bungalow met veel privacy en vrij uitzicht. Geschikt voor een gezin, maar daarnaast ook levensloopbestendig vanwege een extra (werk/slaap) kamer en badkamer op de begane grond.
Het betreft een goed onderhouden woning die op onderdelen aan de eisen van de huidige tijd kan worden aangepast. De woning en de garage zijn geheel voorzien van kunststof kozijnen.

Dronryp ligt aan de A31, op slechts tien autominuten tussen Leeuwarden en Franeker. Aan de zuidkant, vlak buiten het dorp, ligt het treinstation aan de spoorlijn Leeuwarden-Harlingen. Het vriendelijke dorp telt 3240 inwoners en kent veel voorzieningen zoals een supermarkt, enkele basisscholen (waaronder een integraal kindcentrum), peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, een bakker, bloemist, drogist en huisartsenpraktijk. In juni vormt Dronryp het toneel van het iepenloftspul en de "de Rypster Merke”.

De indeling is als volgt:

Begane grond: Zij-entree, ruime hal, toilet, trap naar de eerste verdieping, ruime woonkamer, slaap-/werk-/hobbykamer, badkamer met douche en wastafel, eetkeuken, voor- en achtertuin, garage, oprit met eigen parkeergelegenheid, dus mogelijkheid tot het plaatsen van een eigen oplaadpunt.

Eerste verdieping: Overloop, royale slaapkamer, tweede slaapkamer met achtergelegen royale zolderberging.

De plattegrondtekeningen zijn binnenkort beschikbaar.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
103 m2
Energieklasse
D
Bouwperiode
1972
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken