Zomerweg 2, Tytsjerk

Over de Zomerweg 2

Zomerweg 2 Tytsjerk

In het hart van het dorp Tytsjerk, aan de Zomerweg gelegen, staat deze vrijstaande schoonheid.
Klein, maar perfect voor de liefhebber van sfeervol wonen en voor de tuingenieter, want dit laatste is een pracht van kleurrijke bloemen en planten, een feest voor het oog.
En meer:

Deze bijzonder vormgegeven woning heeft een entree/vestibule, een ruime woonkamer met plankenvloerdelen, een speksteenkachel die zorgt voor een gerieflijke warmte in de woongedeeltes, een balkenplafond, een glas-in-loodraam, een open en luie trap naar de 1e verdieping, een gezellige woonkeuken met vloerverwarming, een tuindeur, een fraai betegelde vloer, een hoekopstelling van de keukeninrichting, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur met een natuurstenen blad. Ook in deze ruimte openslaande tuindeuren en doorgang naar de aangebouwde en fraaie badkamer v.v. toilet, douchegelegenheid, wastafelmeubel en vaste kast met geiser.
Op de 1e verdieping is de hoogte net geen 2 meter maar met verrassend veel ruimte met o.a. een overloop met een lichtkoepel en een ruime inloopkast, een ruime slaapkamer aan de achterzijde met een dakkapel en een ruime slaapkamer aan de voorzijde met ook een dakkapel.
En nog meer:

Buiten, gezelliger kunnen we het niet maken, je waant je op vakantie…., een wandeling door de tuin: overkapte houtopslag, fluweelboom, vlinderstruiken, een rozenstruik en een kronkelhazelaar en enkele tuinpaden naar open grasveldje, fraai begroeide borders die zorgen voor veel privacy en terras. Nog mooier: de was kan ouderwets buiten hangen.
En nog meer:

De vrijstaande stenen schuur/garage (4.5 m. x 9.00 m.) met roldeur aan de voorzijde, een grote bergzolder (4,5 m. x 6 m.) op de verdieping. Het voorste gedeelte van de schuur wordt gebruikt als bergruimte/bijkeukenruimte met wasmachine aansluiting en een bergkast, en het achterste gedeelte met een eigen entree is in gebruik als studio/atelierruimte met bovenlichten.
Ook nog een houten tuinhuisje is er achter in de tuin aanwezig voor het opslaan van tuingereedschap.
Op de oprit is plaats voor 2 auto’s.

Gebruiksoppervlakte woonruimte = 80.5 m2 = € 3.345,- per/m2
Deels HR++ beglazing
Vraagprijs € 269.500,- k.k.
Aanvaarding: kan vanaf november 2021

Bezichtigingen uitsluitend per mail aanvragen. Bij voorbaat dank.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
52 m2
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken