Van Harinxmaweg 7, Franeker

Over de Van Harinxmaweg 7

Unieke mogelijkheid voor wonen tegenover het Van Harinxmakanaal en grenzend aan het gezellige stadscentrum.

Wij bieden aan de Van Harinxmaweg 7 een perceel aan met een voormalig bedrijfspand (VO ca. 150 m2), welke naar wens omgebouwd kan worden tot woning of er kan gekozen worden voor een eigen invulling aan deze bijzondere locatie.

--> Door een bestemmingsplanwijziging heeft het perceel de bestemming "wonen-2" (zie ruimtelijkeplannen.nl).
--> Verbouwplannen dienen binnen de kaders van het bestemmingplan te passen en/of getoetst te worden.
--> Het perceel en voormalige bedrijfspand (bouwjaar 1965) zijn op afspraak te bezichtigen.

Franeker
Als ster van de Friese Elf Steden beschikt de voormalige universiteitsstad over alles wat een mens nodig heeft voor ontspanning, bezinning en inspiratie. Franeker is een bruisende stad met een dorpse gastvrijheid, heeft vele voorzieningen als restaurants, een schouwburg, NS station en uitgebreide sportfaciliteiten. Daarnaast is de ideale locatie om de Friese wateren te verkennen. Met een gunstige ligging aan de A31 richting de afsluitdijk/Leeuwarden is de stad een perfecte uitvalsbasis. Amsterdam is binnen 1,5 uur rijden bereikbaar.

Kortom heerlijk wonen in een Friese waterstad met de randstad binnen handbereik.

Nieuwe ontwikkelingen op Zevenhuizen
De gemeente ondersteunt de transformatie van het schiereiland bij de Van Harinxmaweg en Zevenhuizen, waarbij nieuwe woonfuncties zijn toegestaan. Het beoogde beeld is een woongebied van grote, groene kavels met hoogwaardige villa's. Het huidige industriële karakter wordt hiermee getransformeerd van eenvoudig en functioneel naar aantrekkelijk woongebied met groen en zicht op het water. (Bron: Visie Franeker Zevenhuizen, gemeente Waadhoeke)

Aan deze presentatie en genoemde afmetingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Meer lezen
Type
Bouwgrond
Status
Verkocht
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken