Ulbe van Houtenstrjitte 82, Gytsjerk

Over de Ulbe van Houtenstrjitte 82

Heerlijk wonen aan de rand van het gemoedelijke dorp Gytsjerk!

Deze goed onderhouden hoekwoning ligt in een kindvriendelijke buurt en heeft fraai uitzicht over de landerijen, waar je zo nu en dan de koeien kunt zien grazen. De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen, heeft een leuke eigentijdse keuken en maar liefst 5 slaapkamers.

Mis ‘m niet en kom kijken!

Indeling als volgt:

Begane grond: entree/hal met toilet en fonteintje, meterkast en trap naar 1e verdieping, ruime woon-/eetkamer met eigentijdse open keuken in hoekopstelling en barretje. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en geeft tevens toegang tot de achtertuin. Voorts nette achtertuin met ruime stenen berging en achterom.

1e verdieping: overloop met vaste trap naar 2e verdieping, 3 ruime slaapkamers en badkamer met 2e toilet, wastafelmeubel, designradiator en douche.

2e verdieping: overloop met bergschotten en 2 (slaap)kamers, waarvan 1 nu in gebruik als waskamer en voorzien van wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden
- Verbrede vensterbanken
- Nieuwe keuken geplaatst in 2015
- Dak stenen berging is nog asbest

Algemeen
Gytsjerk behoort tot de Trynwâlden, een zandrug in het noorden van de Friese gemeente Tytsjerksteradiel, met daarop ook de dorpen Aldtsjerk en Oentsjerk. Aan de oostkant, net over de grens met Dantumadiel, ligt het dorp Readtsjerk dat doorgaans ook tot Trynwâlden wordt gerekend. Ook Mûnein, dat tot 1953 deel uitmaakte van Oentsjerk, wordt ertoe gerekend. De omgeving rondom Trynwâlden wordt gekenmerkt door vele bos-, fiets- en wandelgebieden. Het ligt op de grens van de Friese Wouden met het open weidegebied aan de noordzijde. In Gytsjerk zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig, doordat hier het centraal winkelcentrum van de Trynwâlden is gevestigd. . In slechts 10 minuten met de auto bevindt u zich in Leeuwarden maar ook de busverbinding (lijn 51) naar Leeuwarden is uitstekend.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
120 m2
Energieklasse
D
Bouwperiode
1974
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken