't Herberchsfintsje 10, Tytsjerk

Over de 't Herberchsfintsje 10

Een verrassend ruime 2-onder-1-kapwoning op een prachtige plek mogen wij te koop aanbieden in Tytsjerk!

Op een prachtige plek aan ’t herberchsfintsje tegenover een groenstrook en de Burgerveenstervaart vind je deze keurig onderhouden woning die door de huidige bewoners in 2014 is vergroot met een aan- en opbouw, waarbij o.a. 2 extra slaapkamers, een grote woonkeuken, bijkeuken en garage/berging zijn gecreëerd. Met de heerlijke lichte tuingerichte woonkeuken, af te sluiten woonkamer en maar liefst 6 slaapkamers is dit een ideale gezinswoning.

Indeling als volgt:

Begane grond: entree/hal met garderobe, trap naar 1e verdieping, toilet met fonteintje en meterkast, aan de voorzijde bevindt zich een knusse woonkamer die af is te sluiten met schuifdeuren, sfeervolle woonkeuken met spoeleiland en kastenwand met tevens het kookgedeelte en deur naar de achtertuin. Via de keuken toegang tot de aangebouwde bijkeuken met o.a. wasmachine- en C.V. opstelling, deur naar de achtertuin en aangebouwde berging/garage. Voorts een heerlijk zonnige tuin op het zuiden met pergola.

1e verdieping: ruime overloop deels bijgelicht door een solartube met vaste trap naar 2e verdieping, 5 slaapkamers en keurige badkamer met douche, 2e toilet, wastafel en ligbad.

2e verdieping: overloop en 6e (slaap-/werk)kamer.

Bijzonderheden:
• In 2021 is een nieuw toilet beneden geplaatst
• In 2021 is de dakkapel aan de voorzijde voorzien van (bijpassende) houten gevelbekleding en is het dak vernieuwd
• In 2021 is een elektrisch laadpunt geïnstalleerd
• In 2020 zijn 13 zonnepanelen geplaatst (opbrengst ruim 3800 KWh/jr)
• In 2019 is een nieuwe deur, vloer en afvoer in de douche geplaatst
• In 2019 is er een wand + voorzetwand geplaatst met schuifdeuren ter afsluiting van de woonkamer
• In 2014 heeft een grote verbouwing plaatsgevonden waarmee het vloeroppervlak bijna is verdubbeld
• Plaatsing in 2009 van dakkapel met rolluiken over de gehele breedte achterzijde

Algemeen:
Tytsjerk is een dorp in de gemeente Tytsjerksteradeel met c.a. 1.600 inwoners. Het dorp ligt op ongeveer 9 kilometer afstand van Leeuwarden. Door de ideale ligging zit je zomaar op de verschillende uitvalswegen richting Leeuwarden, Dokkum en Hurdegaryp, waar ook een treinstation is. Het recreatiegebied de Groene ster ligt op fietsafstand en het historische park Vijverburg is aan de rand van het dorp gelegen. De basisschool, peuterspeelzaal, kinderopvang en het dorpshuis gaan eind 2023 samen in een nieuw te bouwen multifunctioneel centrum. Tytsjerk kent een divers en actief (sport)verenigingsleven en is een fijn dorp om in te wonen.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
142 m2
Energieklasse
A
Bouwperiode
1991
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken