Nicolaasleane 1, Hempens

Over de Nicolaasleane 1

Exclusieve kubistische villa te koop in de rustige natuur, dicht bij de stad

Ontsnap naar een oase van rust en moderniteit in deze onder architectuur gebouwde, vrijstaande kubistische villa uit 2007. Gelegen in een van de exclusieve buitenplaatsen ten zuiden van Leeuwarden, grenzend aan het schilderachtige dorp Hempens, biedt deze woning de perfecte balans tussen natuur en stadsleven.

De villa bevindt zich in een rustige, groene omgeving nabij de Staande Mastroute, ideaal voor natuurliefhebbers en watersporters.

De toegangsweg naar deze unieke woning benadrukt het karakter van de omgeving: via de kenmerkende draaibrug over de Nauwe Greuns, die het nostalgische tweelingdorp Hempens-Teerns scheidt, en een verkeersluwe, landelijke weg bereikt u de oprijlaan die leidt naar de villa, waar privacy en vrijheid gegarandeerd zijn.

De huidige eigenaren hebben deze villa en de omliggende tuin de afgelopen jaren grondig onder handen genomen, wat de woning in alle opzichten ten goede is gekomen. Bij binnenkomst in de imposante hal wordt u direct gegrepen door het licht van de lichtkoepel, de ruimte en de sfeer die deze villa te bieden heeft.

Op de eerste verdieping bevinden zich naast de drie slaapkamers vier prachtige balkons, elk met een eigen uniek uitzicht. Deze balkons bieden u de perfecte plek om te genieten van het omringende landschap, de rust en de natuur.

De begane grond van de villa is ontworpen met het oog op een naadloze aansluiting met het buitenleven. De ruime leefruimtes zijn licht en open, waardoor een harmonieuze overgang tussen binnen en buiten ontstaat. De openslaande deuren in de woonkamer zorgen ervoor dat u bij mooi weer snel en gemakkelijk de tuin in kunt stappen waar u op verschillende terrassen kunt genieten van een heerlijke rust (alleen gestoord door een toevallige ree of fazant). Kortom, het ultieme vakantiegevoel! Als er ook gewerkt moet worden is er een riante kantoorruimte voor de thuiswerker, met aansluitend de sportruimte inclusief sauna.

De villa is voorzien van 24 zonnepanelen en sfeervolle ledverlichting in tuin en rondom woning.

Indeling:
Voor de indeling verwijzen wij u graag naar de plattegronden.

Bijzonderheden:
• Woonoppervlak: 333 m2
• Perceel: 1.095 m2
• Energielabel: A+
• Woning o.a. voorzien van een zonneboiler en 24 zonnepanelen
• Ruime inpandige garage aanwezig met krachtstroom
• 2 badkamers, vernieuwd in 2020
• 4 balkons
• Tuin is in 2021 onder architectuur nieuw aangelegd
• Gevel is in 2023 geverfd en bekleed met duurzame bamboe (A-wood) bekleding
• Sierverlichting in tuin en rondom woning
• Sauna in sportruimte
• Parketvloer (brede planken) door gehele woning met vloerverwarming
• Bekijk ook: webspace.yisual.com/nicolaasleane1

Hempens:
Hempens-Teerns, met ongeveer 295 inwoners, is de kleinste woonkern in het buitengebied van de gemeente Leeuwarden. Oorspronkelijk twee afzonderlijke kerkdorpen, werden Hempens en Teerns in 1603 gecombineerd. Ondanks de nabijheid van de moderne wijk Zuiderburen, behoudt Hempens-Teerns zijn eigen, karakteristieke dorpse identiteit.

De ligging is naast de goede aansluiting met de natuur ideaal ten opzichte van de stad Leeuwarden, met zijn mooie winkelbestand, goede schoolvoorzieningen, musea, theater en geweldige horeca. Door de zuidelijke ligging, zijn steden als Heerenveen, Groningen, Zwolle goed en snel te bereiken.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Onderzoek plicht Koper(s):
Ons kantoor heeft de bemiddelingsopdracht aanvaardt van de juridische eigenaren en treedt als zodanig op in het belang van verkoper(s). Indien koper(s) zich zelf niet laat bijstaan en adviseren door een gecertificeerd makelaar (NVM/VBO/LMV) en het uitvoeren van een bouwkundig onderzoek door een gecertificeerd keuringsbureau vrijwaart koper(s) de verkoper en diens Makelaar/Adviseur c.q. Bosma de Witte makelaars van iedere aansprakelijkheid waaronder juridische, bouwkundige aspecten en afwijkingen in brochures en meetrapporten. Dit in afwijking van de algemene consumentenvoorwaarden NVM en overige Belangenorganisaties Consumenten.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Onder bod
Woonoppervlakte
333 m2
Energieklasse
A+
Bouwperiode
2007
Plan bezichtiging