Munt 44, Heerenveen

Over de Munt 44

Munt 44 Heerenveen

Appartement gelegen op de 10e woonlaag met vrij uitzicht! Dit appartement bevindt zich in het complex “Romsicht” met balkon, over de gehele breedte van het appartement, aan de zuidkant met vrij uitzicht. Het ruim opgezette appartement heeft twee riante slaapkamers met mogelijkheid tot een derde slaapkamer.

Indeling: Entree; hal, toilet, ruime woonkamer met open keuken met hoekopgestelde keuken v.v. diverse inbouwapparatuur en fraai uitzicht over het centrum van de stad, vanuit de woonkamer is het ruime balkon toegankelijk met fraai uitzicht op de wijde omgeving en lekker op het zuiden..., 2 ruime slaapkamers (vm. 3), vanuit de voorste slaapkamer is het balkon eveneens bereikbaar, toilet en bergkast en een badkamer v.v. ligbad, douchen in bad, en wastafelmeubel. Naast de voordeur aan de buitenzijde van het appartement bevindt zich de meterkast.

Het appartement heeft een eigen afgesloten berging op de 1e verdieping. Er is tevens een ruime fietsenstalling, die alleen voor bewoners toegankelijk is. Het complex is voorzien van een lift en intercom.

Het centrum van Heerenveen is op tien minuten loopafstand bereikbaar. Tevens zijn de uitvalswegen richting Meppel - Leeuwarden; A32 en Groningen – Joure; A7 gemakkelijk te bereiken. Winkelcentrum met 2 grote supermarkten, bakker, snackbar en drogisterij zijn vlakbij.

- Mogelijkheid tot derde slaapkamer eenvoudig te realiseren
- Actieve VVE
- Het complex is voorzien van blokverwarming
- Maandelijkse VVE bijdrage: € 265,- (Incl. voorschot blokverwarming)

Meer lezen
Type
Appartement
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
82 m2
Energieklasse
G
Bouwperiode
1972
Plan bezichtiging