Koaikamp 16, Hurdegaryp

Over de Koaikamp 16

Deze hoekwoning met royaal uitzicht, 50 meter, aan de voorzijde is gericht op het zuiden en bevindt zich in een rustige woonwijk. De woning, op een perceel van 312 m2, is o.a. voorzien van een uitgebouwde keuken en bijkeuken, 4 slaapkamers, een aangebouwde garage met afstandsbediening voor de garagedeur en een (beschutte) tuin met privacy en een gunstige zonnestand (middag en avond).

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond:
Entree/hal met meterkast, trap naar 1e verdieping en een toilet. Een L-vormige woon-/eetkamer met toegang naar de aangebouwde dichte keuken met inbouwapparatuur en bijkeuken. Via de bijkeuken is er toegang tot de garage en achtertuin. De beschutte achtertuin is gelegen op het westen en bevat diverse terrassen, een vrijstaand houten tuinhuis en een achterom.

1e verdieping:
Overloop met vaste trap naar 2e verdieping, 3 slaapkamers, waarvan 2 met vaste kasten, een 2e toilet en een badkamer met inloopdouche en wastafel.

2e verdieping:
Overloop met bergruimte, een aparte C.V. kast en 4e slaapkamer met aan weerszijden een bergruimte.

Bijzonderheden:
• De geiser is een huurketel (warm water keuken)

Algemeen:
Hurdegaryp is mede door zijn vele voorzieningen, zoals een winkelcentrum, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), sportfaciliteiten en een divers verenigingsleven een prettig dorp om in te wonen. Door de centrale ligging tussen Leeuwarden, Drachten en Groningen (middels auto, bus of trein goed bereikbaar) is Hurdegaryp bij uitstek een plaats voor mensen die werken of studeren in een drukke stad en willen genieten van de rust en gemoedelijkheid in dit dorp. Daarnaast ligt Hurdegaryp niet ver weg van natuur- en recreatiegebieden zoals De Grote Wielen en De Groene Ster.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
135 m2
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken