Kingmatille 8, Zweins

Over de Kingmatille 8

Landelijk gelegen én aan het van Harinxmakanaal staat deze vrijstaande woning op een perceel van maar liefst 4657 m2 aan de Kingmatille 8 in Zweins.

Met een lichte woonkamer, een eigentijdse keuken, slaapkamer en badkamer op de begane grond en een aangebouwde stenen garage dé plek waar je wilt wonen!

Voor paardenliefhebbers of ander kleinvee staat er een ruime schuur met 2 paardenboxen.
Verder is er nog een ruime schuur aan de stenen garage gebouwd.

Indeling:
Begane grond: entree met toilet en trap naar 1e verdieping. Lichte woon-/eetkamer met een eigentijdse keuken, toegang tot bijkeuken met wasmachine/droger/CV opstelling en deur naar de stenen garage met elektrische roldeur.

Vanuit de hal de deur naar slaapkamer met eigentijdse badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator.

1e verdieping: overloop met dakraam en 3 slaapkamers waarvan 2 met een wastafelmeubel.
Via de verzorgde tuin op het noordwesten kom je bij de ruime schuur, voorzien van 2 paardenboxen. Verder is er nog een ruime schuur achter de stenen garage.

Zweins is een terpdorp in de gemeente Waadhoeke, Friesland.
Het ligt ten noorden Welsrijp, ten oosten van de stad Franeker en ten westen van Dronrijp. Door het dorpsgebied loopt de (oude) Rijksstraatweg en aan de noordkant de A31. Hierdoor ben je zo in Franeker of Dronrijp.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
102 m2
Energieklasse
C
Bouwperiode
1995
Plan bezichtiging