It West 29, Oudega

Over de It West 29

TE HUUR per direct: Het voorhuis van deze woonboerderij op mooie locatie gelegen aan zgn. lintbebouwing, net buiten de bebouwde kom.

Algemeen:
Het dorpje Oudega heeft ca. 1700 inwoners en ligt te midden van de natuurgebieden. Prachtige fiets- en wandelroutes in de nabije omgeving. Watersportliefhebbers kunnen via het nabij gelegen Wijde Ee de open Friese wateren bereiken. Oudega heeft een eigen haven, een groot aantal middenstanders, scholen en verenigingen. Kortom een levendig dorp waar het goed toeven is!

Huurobject:
Het voorhuis heeft de volgende indeling:
begane grond: entree/gang, voorraadkelder, woonkamer met geloogde bedstedewand, balkenplafond, lambrisering en originele plankenvloerdelen, de woonkeuken is voorzien van een modern keukenblok met o.a. vaatwasser, kookplaat e.d., parketvloeren met oude estriken, tussenhal met trap naar verdieping, toilet, moderne badkamer met douchehoek en v.w.t., bijkeuken met CV-ketel (2007), wasmachine-aansluiting en zij-entree. Voorts is aan de oostzijde een stook-hut (berging) en terras/tuin.
1e verdieping: overloop, bergkamertje met v.w.t. en 4 slaapvertrekken.

Huurprijs € 825,- euro per maand, exclusief voorschot energiekosten € 150,- en overige vaste lasten € 25,-. Huurperiode is voor bepaalde tijd in overleg, doch minimaal 6 maanden en maximaal 1 jaar.

Bezichtigingen uitsluitend op afspraak.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verhuurd
Woonoppervlakte
120 m2
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken