It Kleaster 3, Stiens

Over de It Kleaster 3

Pittoreske vrijstaande woning in Stiens.

Deze vrijstaande woning bevindt zich op een mooie locatie op loopafstand van de winkelstraat van Stiens. De woning heeft een voortuin, ruime woonkamer en open keuken, een ruime bijkeuken en een eigen parkeergelegenheid.
De badkamer met inloopdouche en wastafel bevindt zich op de begane grond. Op de verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers met laminaatvloer.

Indeling
Bij de ingang/voordeur is er toegang tot het schuurtje.

Begane grond
Entree met estrikkenvloer, hal met toilet, toegang tot badkamer met inloopdouche en wastafel . De lichte woonkamer bevindt zich aan de voorzijde en heeft een laminaatvloer en de compacte open keuken staat in hoekopstelling.
Vanuit de keuken kun je naar de bijkeuken waar ruimte is voor een wasmachine en droger. Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de tuin.

1e Verdieping
Overloop met twee ruime lichte slaapkamers met dakramen. Bergruimte en CV ketel.

Het dorp Stiens heeft alles wat u van uw woonplaats mag verwachten, een gezellige winkelstraat in het centrum, vijf supermarkten, basisscholen, gezondheidscentrum en sportaccommodaties.
In Stiens woont u op fietsafstand van Leeuwarden, ook de ontsluiting naar overige grote steden in het noorden van Nederland zijn goed te noemen. Tevens is er een goede busverbinding van en naar Leeuwarden.

Afstanden
Door de komst van het "Noord- Westtangent", "De haak om Leeuwarden" en de "Centrale As" zijn de dorpen ten noorden van Leeuwarden prima ontsloten op de belangrijke verkeersaders van Friesland. De reistijden naar Drachten of Heerenveen bedragen ca. 25 minuten.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
65 m2
Energieklasse
F
Plan bezichtiging