Inialoane 31, Garyp

Over de Inialoane 31

Vanwege de grote belangstelling is het niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen.

In het gezellige dorp Garyp, dat omringd is door landerijen, bieden wij u deze vrijstaande woning aan.

Bent u op zoek naar een vrijstaande woning die u echt naar eigen wens kunt opknappen in een dorp met allerhande faciliteiten? Dan bent u bij de Inialoane 31 te Garyp aan het juiste adres.

Deze woning bevindt zich op een ruim perceel van 750m2. Daarnaast ligt de woning aan een vrij rustige doorgaande weg.
Bij binnenkomst ziet u gelijk dat deze woning veel potentie heeft met een totale woonoppervlakte van 95m2.

Indeling: Ruime hal die toegang geeft tot de woonkamer met veel lichtinval. Hierna de keuken gevolgd door een gezellige eetkamer met grote raampartij die uitkijkt over een deel van de tuin en de schuur.
De douche bevindt zich op dit moment nog op de begane grond.

Eerste verdieping: Via de trap komt u op de overloop waar zich 3 slaapkamers bevinden. De grote slaapkamer is voorzien van een wastafel en inbouwkasten.

Tuin: Langs het huis loopt een stenen pad waardoor u makkelijk de gehele tuin kunt bereiken. Door de haag en het bijgebouw heeft u hier veel privacy. Een heerlijke tuin die de liefhebber veel mogelijkheden biedt.

Overig:
* De boiler voor het warmwater betreft een huurboiler. Het contract dient door koper te worden overgenomen.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Toelichtingsclausule NEN2580. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
97 m2
Energieklasse
G
Bouwperiode
1937
Plan bezichtiging

Meer aanbod

Alles bekijken