Easter Omwei 109, Hurdegaryp

Over de Easter Omwei 109

Sfeervol en duurzaam wonen in It Sûd!

De huidige bewoners hebben kosten noch moeite gespaard in de afwerking en voorzieningen van deze ruim opgezette en markant gebouwde 2-onder-1-kapwoning uit 2019. De woning ademt sfeer en luxe met net even dat stapje extra. Naast de fraaie ligging, met vrij uitzicht aan de voorzijde, in de nieuwbouwwijk It Sûd is de woning ook nog eens dichtbij basisscholen, winkelcentrum en sportaccommodaties gelegen.

Met duurzame oplossingen als een warmtepomp, warmte-terugwin-installatie, zonnepanelen en regenwatersysteem voor o.a. het toilet kun je hier toekomstbestendig en gasloos wonen!

Indeling als volgt

Begane grond: entree/hal met modern toilet en fonteintje, meterkast, trap naar 1e verdieping en toegang tot de aangebouwde en geïsoleerde garage. De woon- en eetkamer zijn speels opgedeeld door een fraai raamkozijn wat zorgt voor goede lichtinval door de woning en je zowel gescheiden en toch ook bij elkaar kan zitten. Aan de voorzijde de eetkeuken met erker en voorzien van open keuken in hoekopstelling met diverse inbouwapparatuur, waaronder quooker. De tuingerichte woonkamer aan de achterkant heeft openslaande deuren naar de tuin. Voorts fijne achtertuin gelegen op het westen met achterom en aan de voorzijde eigen oprit.

1e verdieping: overloop met vaste trap naar 2e verdieping, 3 ruime slaapkamers en luxe moderne badkamer met inloopdouche voorzien van sunshower, ligbad, toilet en wastafel met verwarmde en verlichte spiegel.

2e verdieping: ruime zolder ruimte met technische- en wasmachine opstelling en geschikt om extra (slaap)kamer(s) te creëren.

Bijzonderheden:
• Markant ontworpen houtenskeletbouw woning
• Vloerverwarming over de gehele begane grond, inclusief garage en badkamer
• Woning is volledig gasloos en voorzien van zonnepanelen, warmtepomp en WTW installatie
• Regenwatersysteem voor toilet en buitenkraan
• De vloer op de begane grond is in 2021 vernieuwd

Algemeen
Hurdegaryp is mede door zijn vele voorzieningen, zoals verschillende supermarkten, scholen (basis- en voortgezet onderwijs), sportfaciliteiten en een divers verenigingsleven, een prettig dorp om te wonen. Door de centrale ligging tussen Leeuwarden, Drachten en Groningen (middels goede verbindingen met auto, bus of trein bereikbaar), is Hurdegaryp bij uitstek een plaats voor mensen die ondanks hun werk of studie gericht zijn op een stad toch kunnen genieten van de rust in dit dorp.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
138 m2
Energieklasse
A
Bouwperiode
2019
Plan bezichtiging