De Hoarnen 4, Opeinde

Over de De Hoarnen 4

De Hoarnen 4 Opeinde

Uniek wonen net buiten het dorp Opeinde in een prachtige coulissen landschap!

Dat kan in deze vrijstaande woning met fraaie rietgedekte kap, aangebouwde bijkeuken en ruime schuur op een perceel ruim 7.000 m2.
De woning is in 2004 opnieuw gebouwd en daarbij volledig geïsoleerd. Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond is deze woning levensloopbestendig te gebruiken. De ruimte rondom de woning met een perceel weiland bied veel mogelijkheden en maakt dit een unieke plek om te wonen.
Indeling als volgt:
Begane grond: zij-entree/hal met meterkast, trap naar 1e verdieping en toilet, slaapkamer aan de voorzijde, sfeervolle woonkamer met fraaie plavuizen vloeren, via de schuifdeuren is de eetkeuken te bereiken met openslaande tuindeuren en houtkachel, open keuken in hoekopstelling en voorzien van diverse inbouwapparatuur, ruime bijkeuken met wasmachine opstelling, deuren naar de zijtuinen en aangebouwde schuur, separate 2e toilet met fonteintje en eigentijdse badkamer met ligbad, douche en wastafel.
1e verdieping: overloop met bergkast en 3 slaapkamers.
2e verdieping: via vlizotrap te bereiken bergzolder
Tuin: de woning heeft een heerlijke groene beschutte tuin rondom met diverse zithoekjes en fraaie overkapping en hobbyruimte die ook te bereiken is via de schuur. Aan de voorzijde bevindt zich de oprit en tevens een aparte oprit naar een verharde buiten-/parkeerplaats en de aangebouwde schuur/garage met vide en aangebouwde berging aan de achterzijde. Via de achterzijde van de woning is het perceel weiland te bereiken.

Bijzonderheden:

Recent (2022) is het asbest op de schuur verwijderd en zijn 15 zonnepanelen geplaatst
Het energielabel staat op B en is nog van voor de plaatsing van de zonnepanelen
Totale perceel grootte 7.120 m2

Algemeen
Het dorp Opeinde grenst direct aan Drachten, kent diverse voorzieningen, waaronder een huisarts, slager, basisonderwijs en diverse verenigingen. Alle overige winkelvoorzieningen zijn in Drachten binnen handbereik te vinden. Tevens kent het dorp goede ontsluiting naar de snelwegen richting o.a. Leeuwarden, Heerenveen en Groningen.

Meer lezen
Type
Woonhuis
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
178 m2
Energieklasse
B
Plan bezichtiging