Burgemeester Wuiteweg 321, Drachten

Over de Burgemeester Wuiteweg 321

In 'Serviceflat Drachten' op de 8e etage aan de Oostzijde gelegen gemoderniseerd 2-kamer appartement met balkon en een eigen berging op de begane grond. Door zijn ligging biedt het appartement prachtige vergezichten.

Via een representatieve entree met intercom en receptie is dit appartement bereikbaar met de lift of via de trappenhal.

Indeling:
Hal, toilet, berging, ruime woonkamer van 7 x 4 meter met deur naar balkon met schitterende vergezichten, keurige dichte keuken, grote slaapkamer (6 x 3,6 meter) eveneens met toegang toe het balkon en met toegang tot de badkamer met douche, wastafel, wasmachineaansluiting en doorgang naar het toilet.

Op de begane grond bevindt zich een eigen berging en een gemeenschappelijke fietsenberging, alsmede een gemeenschappelijke ruimte voor het stallen en opladen van elektrische fietsen en scootmobiels.

Bijzonderheden:
- vanuit het appartement heeft u een schitterend weids uitzicht;
- op de eerste verdieping is een ruime recreatiezaal met groot balkon op het westen;
- woonoppervlakte circa 70m2;
- servicekosten: € 315,73 per maand, incl. verwarming
- eigenaarslasten (bijdrage VvE): € 152,58 per maand;
- aanvaarding op korte termijn is mogelijk.

Over Serviceflat Drachten:
In serviceflat Drachten woont u zelfstandig, maar heeft u wel de beschikking over een aantal faciliteiten waaronder o.a. een 24 uurs alarmering voor eerste hulp en eventueel nodige zorg. Bovendien is er een fraaie recreatiezaal aanwezig, waar regelmatig e.e.a. te doen is, zoals bijvoorbeeld lezingen, gymnastiek, biljarten en bridge.

Sinds enige tijd is het dagelijks afnemen van de warme maaltijd niet meer verplicht, maar blijft de mogelijkheid van afname van deze dagelijkse maaltijd, tegen een vaste vergoeding wel gewaarborgd. Hierdoor kunt u zelf bepalen wanneer u de warme maaltijd thuis of buitenshuis geniet.

De Serviceflat is gunstig gelegen nabij het centrum van Drachten en de busverbinding ligt voor de deur. Er zijn voldoende parkeerplaatsen en elk appartement beschikt over een eigen (fietsen)berging op de begane grond. Daarnaast is er een gemeenschappelijke fietsenstalling en stalruimte voor de scootmobiel met oplaadmogelijkheid.

Zie ook www.serviceflatdrachten.nl

Meer lezen
Type
Appartement
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
70 m2
Energieklasse
C
Bouwperiode
1970
Plan bezichtiging